5 Ocak 2013 Cumartesi

Akar, Akdeniz Oyunları'nın yetişeceğine inanmıyor gibi..

Mersin'in Erdemli ilçesinde 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında yapımı devam eden Trap Skeet Atış poligonunda beton dökme esnasında meydana gelen göçük sonrasında 5 işçinin yaralandığı inşaat alanına giderek CHP “2013 Akdeniz Oyunları için Mersin’de yapımı devam eden inşaatların yavaş sürdüğünü” inşaatların yetişmeyebileceğini söyledi.
CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar, CHP İl Başkan Yardımcısı Bünyamin Uçar ve CHP Erdemli İlçe Başkanı Hidayet Oğuz ile birlikte önceki gün meydana gelen Atış Poligonundaki göçük alanına giderek incelemelerde bulundu.

Akar olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklama da; “ İnşaat sırasında üzücü bir şekilde meydana gelen göçük sonrasında yaralanan 5 işçimize geçmiş olsun diliyorum. İnşallah biran önce işlerine geri dönerler kendilerine acil şifalar dilerim” dedi.

Başkan Akar; Görünen o ki 2013 Haziran ayında yapılacak Akdeniz Oyunları için yapımı devam eden Mersin’deki inşaatların yapımı iç açıcı olmadığını, İnşaatların yetişebilmesi için takviye ekiplerin gelmesi ve inşaatların daha hızlı sürmesi gerekmektedir. Aksi takdirde inşaatlar yetişmeyebilir ve dünyaya rezil olabiliriz. Atış poligonu yolları hala yapılmamış. Çok kötü ulaşım koşulları var. Bu sıkıntıların bir an önce giderilmesi gerektiğini. Bu görevinde Erdemli Belediyesine ait olduğunu ve Erdemli Belediyesinin tesviye yapına başlamayarak ulaşımı düzeltmesini istedi.  Bu göçük kazası gösteriyor ki gerekli denetimlerin tam anlamıyla yapılmadığını gösteriyor. Denetim ekipleri bu inşaatları daha sık ve düzenli olarak denetlemeliler” diyerek endişelerini dile getirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder