8 Haziran 2012 Cuma

Altan Erkekli Sahnesi'nen Yeşilçam'a saygı gecesi


Türk Sineması’nın en güzel, en nostaljik sahneleri bir kez daha yaşanırken, Mini Amfi Tiyatroyu hıncahınç dolduran seyirciler, kahkaha ve alkışlarıyla Açıkhava tiyatrosunu inlettiler.

Erdinç Aydın’ın yazdığı, Mehmet Tekkanat’ın yönettiği “Senin Annen Bir Melekti Yavrum” adlı oyunu sahneleyen Altan Erkekli Sahnesi öğrencileri, profesyonellere taş çıkarttılar.

İki perdelik komedide; Riyadhan Kartal, Mihriban Aslan, Ahmet Berk Suray, Elif Burcu Baykal, Mahir Okdemir, İlayda Kayan, Mehmet Dutlu, Ebru Koca, Barış Dinçer, Gülşah Nur Ocak, Ahmet Faruk Bulca, Büşra Belim, Arda Ersel, Azim Çağrı İşçimen ve Vahit Utku İşçimen rol aldı.

Oyun yazarı Erdinç Aydın da seyirciler arasında yerini alarak genç oyunculara destek verdi.

Oyun bitimiyle birlikte, genç oyuncuları dakikalarca ayakta alkışlayan seyirciler, uzun zamandır böyle keyifli bir oyun izlemediklerini belirttiler.

Yönetmen Mehmet Tekkanat; gösterdikleri performanstan dolayı öğrencilerini tek tek kutladı. Böylesine güzel oyunları Türk Tiyatrosuna kazandırdığı için Yazar Erdinç Aydın’a teşekkür etti.

Senin Annen Bir melekti Yavrum oyunu 16 Haziran 2012 Cumartesi akşamı saat: 20.00’de Altan Erkekli Sahnesi’nde bir kez daha sahnelenecek.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder