9 Haziran 2012 Cumartesi

Öğretmenlerine, “Hababam Sınıfı” Oyunuyla Veda Ettiler.


Dört yıldan beri birlikte oldukları arkadaşları ve öğretmenlerinden ayrılmak zorunda kalan öğrenciler, bu ayrılık gününü ölümsüzleştirmek için bir etkinlik düzenlediler.

Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eseri “Hababam Sınıfı”ndan uyarlanan bir oyunu sahneleyen öğrenciler duygusal anlar yaşarken, onları izleyen, öğretmenleri İklima Gök ve velileri gözyaşlarını tutamadılar.

4-F sınıfı öğrencileri, Ardis kanat Tekkanat, Sıla Aktaş, Oben Güney Tekkanat,, Nisa Boran, Sıla Başgül, Helin Gülaylar, Ömer Bıkmaz, Umut Ünsal, Duygu Akbulut, Sıla Yaren Özyurt, Bedirhan Arkalı ve İlayda Karataş’ın rol aldığı “Hababam Sınıfı” adlı oyunu, Altan Erkekli Sahnesi Drama Eğitmeni Sabahat Tekkanat yönetti.

Oyunun yönetmen yardımcılığı Arda Ersel yaparken, teknik masada Mehmet Dutlu görev yaptı.

Oyunu kahkahalar ve alkışlarla izleyen veliler oyun finalinde ayrılık sahnesinde gözyaşlarını tutamadılar. Öğrenciler; öğretmenleri İlkima Gök’ü sahneye davet ederek, emeklerinden dolayı teşekkür ettiler ve bir çiçek sundular.

Beklenmedik bir şekilde ayrılık yaşamanın hüzün verici olduğunu vurgulayan İklima Gök; “Yavrularımla dört yıldan beri güzel bir aile olduk. Eminim ki, hepsi çok başarılı bireyler olarak topluma yararlı insanlar olacaklar. Bana verdikleri bu güzel armağandan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder