30 Mayıs 2012 Çarşamba

25 bin kişilik Yenişehir stadyumu Akdeniz Oyunlarına yetişecek


25.000 kişilik Yenişehir Stadı, aynı zamanda 2013 Mersin Akdeniz Oyunları’ nın açılış ve kapanış törenlerine de ev sahipliği yapacak.


Uzunlar İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Numan Uzun, Türk Telekom Arena Stadı’nın inşaatında ortaklar arasında yer aldıklarını hatırlatarak, “Biz inşaat sektörünün önde gelen firmaları arasındayız. Bilgi ve birikimimiz Türk Telekom Arena’da gösterdik. Şu anda Mersin Yenişehir Stadı’nı yapıyoruz. Bir yıl gibi kısa sürede tamamlanacak stadın inşaatın tüm aşamasında başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve yöneticilerimiz bize her zaman destek oluyor. Bizde taahhüt edilen sürede bu stadı olimpiyatlara yetiştireceğiz.” diye konuştu.


STADIN YAPIMI İNTERNETTEN TAKİP EDİLEBECEK

Öte yandan Mersin Yenişehir Stadı’nın yapımı ile ilgili tüm bilgiler Türk Telekom Arenanın yapımında da olduğu gibi, www.mersinolimpiyatstadi.com adresinden takip edilebilecek. Sitede ayrıca, inşaat alanı kameralar aracılığı ile 24 saat canlı olarak izlenebilecektir. Sitede ziyaretçilerin görüşlerini ve önerilerini paylaşabileceği forum bölümü de yer almaktadır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder