28 Mayıs 2012 Pazartesi

Bahar konseri büyüledi


Mersin Makina Mühendisleri Odası’ nın katkılarıyla gerçekleştirilen Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Bahar Konseri izleyicileri büyüledi.

Günler öncesinden konseri bekleyen Mersinliler geceye büyük ilgi gösterdiler. Şef Fatih ORAL yönetiminde sahneye çıkan devlet korosu ses ve saz sanatçıları ilk bölümde Acemaşiran makamında eserler icra ettiler.

Konserin ikinci bölümünde yine Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatçılarından Şule HİZMETLİ ve Aşkın GÜNAY sahne aldılar. Seyirciler zaman zaman eşlik ettiği birbirinden güzel şarkılarla hoşça vakit geçirdiler.

Konsere gelen izleyiciler Mersin’ de böyle bir sanat kurumunun olmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, Devlet Korosu konserlerinin ücretsiz olmasından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Konserin solistlerinden ve aynı zamanda Devlet Korosu Müdürü Aşkın GÜNAY ise “Bir sanat kurumu olarak Sivil Toplum Kuruluşları ve resmi kurumlarla işbirliği içersinde olmanın şehrimize sinerji kattığını düşünüyorum” diyerek, Mersin’ li izleyicilerin Devlet Korosuna gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu..




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder