28 Mayıs 2012 Pazartesi

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akkurt "Sporda da güzel şeyler oluyor."


Türkiye'nin 2023 kalkınma hedeflerinin yakalanmasında lokomotif görevini üstlenmede öne çıkan Çukurova Bölgesi'nde, sporda da güzel şeyler oluyor. 2013 Akdeniz Oyunları'nın Mersin'de olmasına rağmen komşu il Adana'nın organizasyonlarda, destek vermesi bunun en güzel örneklerinden biri.

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akkurt, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, MESİAD olarak kardeş il takımlarından biri olan, Adanaspor Futbol Takımı'nın Süper Lige çıkmasını cani gönülden desteklediklerini anımsattı. Adanaspor futbolcuları final maçının büyük bir bölümünde 10 kişi oynamak zorunda kalmalarına rağmen vermiş oldukları mücadele takdire şayan olduğunu kaydeden Akkurt, "Öncelikle bu uzun maratonda göstermiş oldukları başarılarından dolayı tüm teknik heyeti ve futbolcuları kutluyoruz. İnancımız şudur ki; eğer Adanaspor, bu heyecanını ve birlikteliğini korur ise, önümüzdeki sezon mutlaka Süper Lige yükselir" dedi.

Akkurt, yine kardeş il takımlarından olan Adana Demirspor Futbol Takımının Bank Asya 1.Lige çıkmak için vermiş olduğu mücadelede finale kalma başarısını kutlayarak, final mücadelesinde başarıları dileklerini iletti. Akkurt, Adana Demirspor'un finalde karşısındaki ekibi yenerek özlemini çektiği Bank Asya 1. Ligine çıkacağı inancının tam olduğunu söyleyerek, manevi desteklerini bildirdi.

Çukurova Bölgesi'nde sporda güzel şeyler olduğunun yeniden altını çizen Akkurt, Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Tarsus ilçesinin Futbol Takımı, Tarsus İdmanyurdu'nun 3. Ligden 2. Lige yükselmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Akkurt, "Tarsus İdmanyurdu'nun 2. Lige yükselmesinde emeği geçen, başta Kulüp Başkanı, Teknik Heyet, futbolcular ve taraftarları cani gönülden kutluyor, 2.Ligde başarılar diliyoruz" dedi.

Akkurt, önümüzdeki sezonda da Tarsus İdmanyurdu'nun aynı başarıyı göstererek Bank Asya 1.Ligine yükseleceklerine inançlarının tam olduğunu belirtti.

Öte yandan Süper Ligde başarılı bir grafik çizerek Ligi tamamlayan Mersin İdmanyurdu Futbol Takımının, yeni sezona hazırlıklarını yakından izlediklerini belirten Akkurt, yeni sezonda Mersin İdmanyurdu Takımının, yapmış olduğu ve yapmayı düşündüğü transferlerle daha başarılı bir grafik çizeceğinin sinyallerini aldıklarını ifade etti.

Akkurt, "Çukurova Bölgesi Futbol Takımlarının bu başarılarının yanı sıra, basketbol, voleybol, hentbol ve diğer spor dallarındaki başarılarının, bölgemiz, il ve ilçelerinin ulusal ve uluslar arası arenada adının geçmesi reklamımız adına çok önemli olduğunu, bölgemizde ki Sektörel ve Ekonomik Kalkınmanın sporu da tetiklediğini belirten Akkurt, tüm bölge takımlarımızın başarısını kutluyor ve destekliyoruz" dedi.

Mersin ve Adana illerindeki sportif faaliyetlerin, her iki ilin her alanda kaynaşmasına vesile olması fırsatı yarattığını söyleyen Akkurt şunları söyledi:
"Bölge, milletvekillerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, belediyelerimiz, üniversitelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, iş insanlarımız, halkımız ve basınımızın kenetlenerek birlikte Metropol bir Kent olarak geleceğe bakması, illerimiz, bölgemiz ve ülkemizin geleceği adına çok önemlidir."

Akkurt, MESİAD olarak tüm Bölge Takımlarının yanlarında olduklarını sözlerine ekledi.

1 yorum:

  1. Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Sigorta plc Temsilcisi. Biz 3% anaSayfa Ödeme oraninda Kredi sunuyoruz.Bu (CEO) e-posta adresine bizimle irtibata ilgilenen
    varsa: xavigeradloanfirm@yahoo.com
    Eklendi sadece Aiicco Sigorta plc Izin Alir 20 yas üzeri yazidan.
    Bireysel Krediler Yatirim.
    Isletme Kredileri Yatirim.
    Konsolidasyon Kredi.
    Insaat Krediler.
    Bir'in Daha yaygin Ödeme yasindaki Your Language.
    Plani Çirak AYLIK ve yillik Ödemeler arasinda yorumsuz yapin.
    Esnek Kredi kosullari.
    Yil 5000 8000.000.00 Euro Kadar Kredi yok.
    FIRMAMIZ Güvenilir, Verimli, hizli ve yürüt BIR islemdir. Bize bugün.SR GERAD JUDE Yatirim plc: Yanitlar Isim gönderilmesi gerekmektedir, E- posta: xavigeradloanfirm@yahoo.com

    YanıtlaSil