25 Mayıs 2012 Cuma

Mehmet Faruk Akar"Öncelikli hedefim CHP oylarını yüzde 50-60’lara yükseltmek"


CHP Mersin İl Başkan Adayı Faruk Mehmet Akar,  Tece’de partililerle bir araya geldi. Akar’a ziyaretinde CHP Mezitli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Soner Taş, CHP Mezitli Gençlik Kolu Başkanı Çağrı Turan, İl Delegesi Ökkeş Yalçın ve İl Gençlik Kolu Başkan Adayı Ömer Şahin eşlik etti.
Burada partililerle bir sohbet toplantısı düzenleyen Faruk Akar, halkın iradesinin Silivri’de tutuklu olmasını eleştirerek, “İleri demokrasiden bahseden AKP hükümeti, halkın oylarıyla milletvekili olmuş insanları hapiste tutma inadını sürdürmektedir. Bırakınız ilerisini, hangi demokraside milletin vekili zindanlara hapsedilerek halk iradesinin gasp edildiği görülmüştür?” dedi.

Turizm sezonunun açıldığına dikkat çeken Akar, buna rağmen Mersin’de geçtiğimiz yıllara nazaran rezervasyon sayısında büyük bir düşüş olduğunu, bunun nedeninin ise Suriye ile yaşanan sorunlar olduğunu belirterek şunları kaydetti: “Tarihi bağlarla bağlı olduğumuz komşularımızla sorunlarımız giderek büyümektedir. ‘Komşularla sıfır sorun’ diyerek yola çıkan AKP hükümetinin dış ilişkilerde ülkemizi getirdiği durum ortadadır. Mersin her geçen yıl turist sayısını artıran bir kentti. Bu turistlerin çoğu Arap ülkelerinden ve özellikle Suriye’den gelen turistlerdi. Ancak gelinen noktada AKP’nin politikaları yüzünden bugün Mersin turizmde gerilemiştir. CHP iktidarı ile birlikte tutarlı bir dış politika izlenecek ve ülke menfaatleri heba edilmeyecektir.”
Öncelikli hedefinin CHP oylarını Mersin’de yüzde 50-60’lara taşımak olduğunu vurgulayan Akar, “Taban ve tavan iyi bir kaynaşma içerisine sokulursa Mersin genelinde yüzde 50-60 oyun üzerinde bir oranda oy alacağımızı, bütün ilçe belediye başkanlıklarını da kazanacağımızı düşünüyorum. Yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapıyorum ve bildiğiniz gibi daha önce de il başkanlığı görevinde bulundum. Dolayısıyla tecrübem, hem tabana hem tavana olan yakınlığım ve Mersin halkı ile olan diyaloğum sayesinde, partimi kentimizde sözünü ettiğim seviyeye taşıyabilecek tek isim olduğumu düşünüyorum. İnşallah sizlerin de desteği ile bunu başaracağız ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni öncelikle Mersin’de yeniden birinci parti konumuna, devamında ise ülke genelinde iktidara taşıyacağız” şeklinde konuştu.
Akar daha sonra partililerin sorularını yanıtlayarak Tece’den ayrıldı.

1 yorum:

  1. Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Sigorta plc Temsilcisi. Biz 3% anaSayfa Ödeme oraninda Kredi sunuyoruz.Bu (CEO) e-posta adresine bizimle irtibata ilgilenen
    varsa: xavigeradloanfirm@yahoo.com
    Eklendi sadece Aiicco Sigorta plc Izin Alir 20 yas üzeri yazidan.
    Bireysel Krediler Yatirim.
    Isletme Kredileri Yatirim.
    Konsolidasyon Kredi.
    Insaat Krediler.
    Bir'in Daha yaygin Ödeme yasindaki Your Language.
    Plani Çirak AYLIK ve yillik Ödemeler arasinda yorumsuz yapin.
    Esnek Kredi kosullari.
    Yil 5000 8000.000.00 Euro Kadar Kredi yok.
    FIRMAMIZ Güvenilir, Verimli, hizli ve yürüt BIR islemdir. Bize bugün.SR GERAD JUDE Yatirim plc: Yanitlar Isim gönderilmesi gerekmektedir, E- posta: xavigeradloanfirm@yahoo.com

    YanıtlaSil