18 Mayıs 2012 Cuma

Çağlayan "Anadolu Sermayesi'nin dünya ekonomisine yön verecek güce sahip"



Çağlayan, Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) ev sahipliğinde Hilton Oteli'nde gerçekleştirilen Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ANSİFED) Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ekonomik kalkınmanın birlikte hareket ederek gerçekleşeceğini ifade etti. Devlet desteğinin her an işadamlarının arkasında olduğunu anlatan Çağlayan, TUSKON'un yürüttüğü çalışmalardan övgüyle söz etti.

"İhracat rakamları bugün bu seviyelere kadar yükselmişse bu sizin eseriniz" diyen Çağlayan, Anadolu sermayesi dünya ekonomisine yön verecek güce sahiptir. Sizlerin yapmış olduğu girişimler, ticari görüşmeler ve faaliyetler her zaman bu ülkenin menfaatinedir. Yapılan çalışmalar, yasa değişiklikleri, yeni kanunlar her zaman yatırımcının lehine ve işlerini kolaylaştırıcı nitelikte olmuştur." şeklinde konuştu.

Çağlayan, ANSİFED'in başkanlar kurulu toplantısının Mersin'de yapılmasının güzel bir gelişme olduğunu söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti. TUSKON Başkanı Rızanur Meral ise hükümetin işadamlarını verdiği destekten memnuniyet duydukları belirtti. Ekonomi Bakanı Çağlayan'ın ihracatı artırmak için işadamlarını yönlendirmede büyük görevler yerine getirdiğini anlatan Meral, "Bakanımızın yoğun temposuna yetişmek için çalışıyoruz. İşadamları olarak ülkemizin kalkınması ve ihracatının artması için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz." şeklinde konuştu.

ASİAD Başkanı Mehmet İlhan ise devletin desteğini de arkalarına alarak Mersin'in ve Türkiye'nin kalkınması için çalışacaklarını vurguladı. İşadamlarının bu konuda gereken gayreti göstereceğini anlatan İlhan, "Mersin Türkiye ihracatında üzerine düşeni yapacak potansiyele sahiptir." ifadesini kullandı.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ve işadamlarının da katıldığı toplantı sonrası Çağlayan'a Türk iş dünyasına yaptığı hizmetlerden dolayı ANSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun tarafından hediye verildi.

1 yorum:

  1. Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Sigorta plc Temsilcisi. Biz 3% anaSayfa Ödeme oraninda Kredi sunuyoruz.Bu (CEO) e-posta adresine bizimle irtibata ilgilenen
    varsa: xavigeradloanfirm@yahoo.com
    Eklendi sadece Aiicco Sigorta plc Izin Alir 20 yas üzeri yazidan.
    Bireysel Krediler Yatirim.
    Isletme Kredileri Yatirim.
    Konsolidasyon Kredi.
    Insaat Krediler.
    Bir'in Daha yaygin Ödeme yasindaki Your Language.
    Plani Çirak AYLIK ve yillik Ödemeler arasinda yorumsuz yapin.
    Esnek Kredi kosullari.
    Yil 5000 8000.000.00 Euro Kadar Kredi yok.
    FIRMAMIZ Güvenilir, Verimli, hizli ve yürüt BIR islemdir. Bize bugün.SR GERAD JUDE Yatirim plc: Yanitlar Isim gönderilmesi gerekmektedir, E- posta: xavigeradloanfirm@yahoo.com

    YanıtlaSil