24 Mayıs 2012 Perşembe

6. Yapı ve Emlak Fuarı açıldı


Katılan firmaların azlığı ve sönük geçmesiyle dikkat çeken fuarın açılışında konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin'in değerlerinin buluşmalara ve sektörel birlikteliklere sahne olduğunu belirtti. Fuarın bu anlamdaki en üst düzey organizasyon olduğunu ifade eden Güzeloğlu, yapı ve emlak alanının Mersin ve Türkiye için önemine dikkat çekti.


Türkiye'nin dünyanın ilk 10 ekonomisine girme iddiasını şimdiden gerçekleştirebilmek için çaba sergilediğini anlatan Güzeloğlu şöyle devam etti: "2023 hedeflerinde 7,5 milyon konut ihtiyacı görülüyor. Yeni konutların yapılması gereği de raporlarda karşımızda çıkıyor. Bunun 4 milyonu, nüfus artışı ve kentleşme gereklerinden, geri kalan kısmı da kentsel dönüşümden olacak. Bu büyüklükteki yapı stoku çerçevesinde baktığımız zaman bundan etkilenecek ve yeni konut artışı pastasının pay alacak kentlerinin başında da Mersin yer alıyor."dedi


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut ise kesintisiz olarak fuarın 6'ıncısını gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Aşut, fuar ile inşaat ve konut sektörünün temsilcilerini bir araya getirerek Mersin'in tanıtım ve ekonomik hayatına katkı sağladıklarını vurguladı. Konuşmaların ardından fuarın açılışını gerçekleştirilerek stantlar gezildi.

6 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen fuarda 70 firma yer alıyor. Fuarda arıtma tesislerden ısıtma-soğutma sistemlerine, ahşap koruma malzemelerinden elektrik aksamlarına kadar 30'dan fazla kalemde ürün sergileniyor.












1 yorum:

  1. İş Planlama, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kuruluşlar için yıllık düşük faiz oranına sahip Konut Yeniden Finansman Kredileri gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Genel Kredi programımızla aileniz için en iyisini alın ve hayallerinizdeki eve sahip olun. İlgilenen adayların bizimle iletişime geçmesi gerekir
    Yalnızca WhatsApp: {+ 44} 7480 729811
    Tel .... {+ 44} 7480 729811
    E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil