21 Mayıs 2012 Pazartesi

Belediye çalışanları piknik yaptı


Toroslar Belediyesi tarafından Korukent Mahallesi’ndeki 40 bin m2’lik alanda  yapımı devam eden Gençlik Merkezi ve Piknik alanında düzenlenen dayanışma pikniğinde bir araya gelen belediye personeli moral depoladı.

Belediye bünyesine yeni alınan araçlar için kurbanların kesildiği pikniğe; Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, Belediye Çalışanları, aileleri ve yakınları katıldı.

Personelin motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla hafta sonu gerçekleştirilen piknikte; Belediye Başkanı Hamit Tuna,  gün boyunca pikniğe katılan çocuklar ve belediye personeliyle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Oldukça keyifli geçen piknikte, Belediye Başkanı Hamit Tuna tarafından herkese etli pilav ve ayran ikramında bulunulurken, Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Pikniğe katılan tüm çalışanlarına ve ailelerine teşekkür eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Belediyesi olarak çeşitli zamanlarda belediye personeli arasında dayanışma ve kaynaşmayı arttıran etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Belediyeciliğin bir ekip çalışması olduğuna vurgu yapan Başkan Hamit Tuna; “Belediye bünyesine aldığımız yeni iş makineleri için ve çalışanlarımızı kazadan beladan korumak amacıyla zaman zaman kurban keserek kan akıtıyoruz. Bugünde bütün çalışanlarımız ve aileleriyle birlikte piknik yapmak istedik. Belediyecilik bir ekip çalışmasıdır. Müdüründen amirine varıncaya kadar tüm personelimiz burada piknik yapacak ve halaylar çekecek. Amacımız, personelimizi motive etmek ve dostlukların kurulmasına vesile olmaktır. Organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tuna, Korukent Mahallesi’nde 40 bin m2’lik alana yaptıkları piknik alanının şehrin en yakın piknik alanı olma özelliği taşıdığına dikkat çekerek; “Piknik masaları ile bütünleştirdiğimiz piknik alanımız şuan hazırlık aşamasında. Bundan sonra bu tür piknik organizasyonlarını sık sık yapmaya devam edeceğiz. Bütün Mersinliler bu mesire alanında piknik yaparak günün stresini atabilecekler. Arabası olmayanlar bile minibüsle gelip buradan yararlanma şansını bulabilecekler. Yeni piknik alanımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Oyunların oynanması ve halayların çekilmesi ile son bulan piknik eğlencesinde Başkan Tuna da Toroslar Halay ekibiyle birlikte halay çekerek coşkuya ortak oldu.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür eden Belediye Personeli ise piknikten son derece mutlu olduklarını belirterek, bu tür organizasyonların devam etmesini dilediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder